O nama

Kvalitet izvednih radova i konkurentne cijene

Hadžić Gradnja d.o.o. Sarajevo je gradjevinska kompanija u vlasništvu njenog osnivača G.Senadin Hadzića. Firma je otvorena 2010 godine i od samog početka je bila vrlo konkurentna na domaćem građevinskom tržištu kako po cijenama tako i po kvaliteti izvedenih radova. Firma ima svoje stalne kooperante tako da je pouzdanost u izvršenju posla vrlo visoka, posebno po pitanju rokova gradnje.

Iskusna i mlada radna snaga

Firma ima izuzetno kvalifikovanu i iskusnu ali i mladu radnu snagu. Firma ima razvijene odnose sa projektantima i iskusnim inženjerima raznih tehničkih disciplina. Posebno kvalitetno Hadžić Gradnja izvodi sve vrste složenih AB konstrukcija sa sopstvenom radnom snagom i opremom neophodnom za takvu vrstu radova. Završni radovi u graćevinarstvu su takodjer jedna od mogućnosti ove mlade firme u što se možete i uvjeriti pregledom naše foto galerije.

Sopstvena oprema

Mnogo se ulaže u opremljenost firme tako da firma raspolaže sopstvenim kranom, oplatom bilo koje vrste, specijalnom mašinom za rezanje gas betona, specijalnom bušilicom za AB konstrukcije do prečnika DN300 mm, CO2 aparatima, opremom za zemljane radove, svim vrstama profesionalnog alata i pristroja. Imamo vrlo dugoročnu i stabilnu saradnju sa nekoliko velikih trgovina građevinskim materijalima, kompanijama koje se bave niskogradnjom, specijalistima za elektro radove, vodovodne i kanalizacione radove kao i drugim specijalnostima.

Projektantske usluge

Hadžić Gradnja d.o.o. može pružiti i projektantske usluge iako to nije primarna djelatnost firme. Za bilo kakve dodatne informacije obratite se na kontaktnoj stranici.

Naše usluge

  • Izgradnja industrijskih i stambenih objekata

  • Zidarski i fasaderski radovi

  • Rekonstrukcije krovova

  • Bravarski radovi

  • Elektro radovi

  • Projektantske usluge

  • Izrada keramike, estriha i kamena

  • Pripremni i zemljani radovi

Najnovije vijesti

Bitno je pratiti trendove. Trudimo se da vam damo kvalitetan uvid u naš rad

Naši klijenti